avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa de timbru pentru suspendarea executarii
Discuție deschisă în Executare silită

taxa de timbru pentru suspendarea executarii

Am solicitat pe calea ordonatei presedintiale suspendarea executarii conform art 403 cod proc civila. Judecatorul mi-a fixat taxa de timbru la valoarea pretentiilor, fara a-mi fixa cautiune si-a mai si respins cererea ca inadmisibila. Exista vreo sansa sa-mi recuperez banii achitati pentru taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 15:26, 15 Februarie 2009
Ai facut o cerere de suspendare provizorie a executarii silite! Nu se mai fac cereri de suspendare a executarii silite pe calea OP !
Nu. Taxa de timbru nu se recupereaza in cazul in care cererea nu a fost admisa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala suspendare executare silita ancut75 ancut75 Cererile formulate pe cale de ordonanta presedintiala, cand sunt neevaluabile in bani, se taxeaza cu 20 lei. Cand cererea formulata pe cale de ordonanta ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare provizorie sabinna sabinna Impotriva unei firme a inceput executare silita a unei sentinte comerciale executorie dupa prima instanta. Am facut doua cereri de suspendare provizorie a ... (vezi toată discuția)