avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Va rog sa imi spuneti, daca si cand un angajator poate trimite in concediu fara plata ( si pe ce perioada) un angajat? Acest lucru se paote face doar la cerere angajatului, sau angajatorul poate sa faca oricand acest lucru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: solomcarmendamiela , utilizator 18:54, 11 Februarie 2013
CFP , in practica, se acorda la solicitarea angajatului ... insa in unele c.c.m. s-a prevazut ca, angajatorii au posibilitatea ca in cazul in care din motive obiective este necesara reducerea sau intreruperea temporara a activitatii, pentru maximum .... zile pe an, cu obligativitatea reluarii ei, cu acordul sindicatelor, sa acorde concediu fara plata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Unitatea la care sunt angajat din 2007 m-a trecut in concediu fara plata pe o perioada de 20 zile. As dori sa stiu cat ar putea sa ma tina in concediu fara ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata johnnyx1970 johnnyx1970 Buna ziua .As dori sa stiu daca societatea la care lucrez ma poate trimite in cfs pe o perioada nedeterminata .Vreau sa mentionez ca sant in cfs de cca 5 luni ... (vezi toată discuția)
Cate zile cfp? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna seara, Cum ar trebui sa procedeze angajatorul pentru a trimite angajatii in cfp(cu acordul lor , asta ptr a nu restructura posturile din cauza ... (vezi toată discuția)