avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarare AGA ... ajutor !
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarare AGA ... ajutor !

am o intrebare : Ce trebuie scris sau mentionat intr-o hotarare AGA (cu 2 asociati 50 -50 , amandoi administratori) pt o cedare de parti sociale de la unul la altul, deoarece unul dintre ei doreste sa plece. va rog ajutati-ma cat mai rpd posibil

Cu respect , Bogdan Bura
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 15 Februarie 2009
Se intocmeste o hotarare AGA in care se stabileste cesionarea partilor sociale, valoarea, noua formula a asociatilor societatii, si la final persoana imputernicita care sa mearga la registrul comertului pentru inregistrarea acestor modificari. Pe baza acestei hotarari AGA se modifica actul constitutiv al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de mare ajutor!!! BogdanBvB BogdanBvB Buna ziua, Va scriu cu o problema delicata pt mine. In urma cu 6 luni am infiintat o firma alaturi de X.fiind cunoscut de al meu l-am luat alaturi de mine,el ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale srl crysenc21 crysenc21 Din cate am inteles, cesiunea partilor sociale catre persoane din afara societatii se face in 2 etape. In prima etapa am vazut ca cea mai importanta este ... (vezi toată discuția)
Renuntare actionariat/administrator lalatz lalatz Buna seara.Am si eu o nelamurire in privinta unei renuntari la un actionariat intr-o firma.Sotul meu doreste sa se retraga dintr-un srl cu 2 asociati 50 -50.Se ... (vezi toată discuția)