avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... solutionare dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

solutionare dosar penal

in 2008 am avut luat permisul pt consum de alcool iar sentinta definitiva si irevocabila a fost scoaterea de sub urmarire penala.
am platit cheltuielile de judecata si amenda administrativa dupa care am fost reexaminat si asa am redobandit permisul
acum 1 saptamana am comis aceeasi fapta
cu o alcolemie de 0,77 in aerul respirat
nu m-am supus organelor legii si am fost condus la proba de sange
nu am perturbat organele legii ba chiar am fost cuminte
tin sa mentionez ca declaratia a fost scrisa de mine corect gramatical si frumos caligrafic
intrebarea mea este ce se poate intampla...daca fapta comisa in 2008 se mai ia in calcul..... va multumesc si astept raspuns

SUP o dispune doar procurorul,daca ati fi ajuns in instanta doar in cazul achitarii se lua amenda administrativa,in oricare din situatii v-ati gasi,nu se va lua in calcul fapta din 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului - posibile consecinte? kriztyy kriztyy buna ziua avea nevoie de niste informatii:am fost oprit in trafic in data de 26 11 2011 de catre politia rutiera pentru un control de rutina ,,am fost ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera dessa dessa In cazul in care am avut o alcolemie 0,73 alc.pur in aerul expirat si sa intocmit dosar penal,pot sustine reexaminarea,pana la solutionarea dosarului in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Wilhalm Wilhalm Buna. Intamplarea face ca am sarbatorit o ziua de nastere a unui prieten care nu era din orasul meu si acolo am consumat alcol, pe la 12-1 noaptea m-am pus sa ... (vezi toată discuția)