avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune ?

Buna seara.
Am vandut un telefon pe un site de vanzari online ,dar am incurcat pachetele la firma de curierat.
Pachetul a ajuns la destinatar,si nu a vrut sa creada ca le`am confundat.
A spus ca mi`a facut plangere penala la politia din suceava.
Ce pot sa patesc avand in vedere ca nu am mai avut cazuri antecedente
Cel mai recent răspuns: DragnutaCristi , utilizator 19:12, 12 Februarie 2013
Va sfătuiesc sa contactaţi avocaţi cu experienţă în penal, altfel faceţi infarct după atâtea păreri!!! Revenind şi pe scurt, nu exista fapta penala şi desigur răspundere când nu exista vinovăţie, ati făcut o confuzie, eror communis facit jus pentru cine îşi mai aduce aminte de dreptul civil. Dormiţi liniştit, veţi avea un mare NUP, sunt mulţi nebuni în tara asta care fac plângere şi care din păcate....votează.
Daca ati refuzat sa-i schimbati pachetul este firesc sa depuna plangere penala, daca se dovedeste ca la incheiea intelegerii ati folosit manopere dolosive iar intentia dvs de a-l induce in eroare a existat inca de atunci si daca mai aveti si alte dosare de acest gen nu este de bine.
Nu mai am niciun dosar, nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ncp - inselaciune premeditata maiaB maiaB Buna ziua! Intrebare: cum se pedepseste INSELACIUNEA PREMEDITATA ( ma refer la bani primiti si scutiti din alte plati pt servicii neonorate voit, exista probe ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea si paguba toushou toushou Art 215 Cod Penal, cel referitor la inselaciune, spune in felul urmator: Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu reclamatie la politie mitzas mitzas Ieri am trimis un [editat/reclama] telefon prin courier unui tip din Timisoara fara sa mentionez ca ecranul era ciobit.Astazi dupa ce a ridicat coletul a spus ... (vezi toată discuția)