avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

unde trebuie sa ajunga acel cartonas rosu care a fost trimis in strainatate?
Daca va referiti la citatie, ar trebui sa se intoarca la instanta.
divortul s-a pronuntat anul trecut,dar nici acum nu pot legaliza hotararea,fiindca acel cartonas nu a ajuns.Unde trebuie sa ajunga,la vreun minister sau la judecatoria de unde a fost trimis??nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac
Va referiti la comunicarea hotararii in strainatate ? La judecatorie, trebuie sa aiba dovada ca s-a comunicat hotararea si catre cealalta parte.
Pentru legalizare trebuie sa existe dovada comunicarii hotararii catre parat.
Comunicarea trebuia sa o faca instanta.
Cartonasul rosu se intoarce la expeditor.
Multumesc pt raspuns.Avocatul meu mi-a spus ca trebuie sa ajunga la nu stiu ce minister,adica acea dovada(cartonas rosu).Cei d la minister trebuie sa trimita la judecatoria respctiva,asa mi s-a spus,iar apoi se poate face legalizarea.Nu mai inteleg nimic.
Acel cartonas rosu a fost semnat de catre fostul meu sot,a facut o copie p care o am la acel cartonas,dar nu stiu unde poate sa existe acesta,nu a ajuns nicaieri.Copia cartonasului rosu,adica dovada de comunicare,imi serveste la ceva?pot sa merg cu ea la judecatorie,la arhiva??daca nu este d gasit originalul,ce pot sa fac in cazul asta?


Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Divort japonia elaaldea elaaldea Buna ziua, Doresc sa va cer parerea in lagatura cu urmatoarea situatie: Am fost casatorita in Japonia cu un cetatean japonez de care am divortat ulterior, ... (vezi toată discuția)
Primaria nu executa obligatia stabilita prin d.c. irevocabila, legalizata, cf. l.10 svneagu svneagu Buna ziua, am trimis prin posta electronica, o notificare cu care am cerut primariei sa-mi transmita documentul prin care a inaintat Comisiei Centrale pt. ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala eugen_40 eugen_40 buna ziua! am contestat in instanta ,o amenda contraventionala pentru lipsa rovignieta!pentru un auto care l-am vindut!contestatia s-a judecat intr-o singura ... (vezi toată discuția)