avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata abonament telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata abonament telefonie

Este vorba despre un abonament Connex pe care eu nu l-am mai platit, o perioada m-au last in pace, iar acum de vreo 1 an si ceva ma tot agaseaza cu scrisori ca sa platesc suma restanta. Povestea este asta, prin anul 2000 am facut abonament la SC Mobifon SA, fostul Connex, societate care nici nu mai exista, dupa ce am terminat perioada initiala contractuala, prin anul 2003, am imprumutat abonamentul la o ruda, care nu a mai platit o ultima factura in valoare de 110 Ron, eu fireste ca nu pot demonstra ca nu eu eram la acea data utilizatorul abonamentului, pentru ca era pe numele meu, ok asta inteleg, cativa ani de zile mi-au tot trimis sesizari si penalitati, pana s-a ajuns la suma de 350 Ron, suma pe care o am de plata si in ziua de azi, in ultima scrisoare se vine cu precizari ca este ultimul avertisment si ca ma executa, pentru aceasta suma, vreau sa stiu cum pot sa scap de ei, dar fara sa platesc, repet firma Mobifon nici nu mai exista.
Cel mai recent răspuns: tr3s , utilizator 20:30, 12 Februarie 2013
Daca din punct de vedere juridic firma nu mai exista atunci cine sunt cei care doresc sa va execute ?
vor sa ma execute firma de recuperare care a preluat creanta, nu dam aici nume, este vorba de o firma mare de creante, iar pe scrisore este antetul unui birou de avocatura
Nu aveti ce face decat sa platiti suma respectiva
Cititi cu atentie ce v-a scris aceasta firma,apoi daca exista si un nr de tel.contactati-i si vedeti ce puteti rezolva. Sansele sunt minime in favoarea dvs,....dar incercati sa vedeti care este situatia.
Dreptul creditorului la actiune s-a prescris. Nu-i luati in seama.
V-ar putea actiona in judecata ( contractul incheiat cu furnizorul nu constituie titlu executoriu, deci pana la executare mai e) si dvs va puteti apara cu aceasta ocazie, veti fi citat.

Alte discuții în legătură

Probleme cu kruk veronica1982 veronica1982 Buna ziua, In data de 13.11.2005 am luat niste telefoane de la Media Galaxy (Credit Europe Bank) Valoarea totala a creditului a fost de 2305.70 ron pe o ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila si prescriptia word12 word12 buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si ... (vezi toată discuția)