Este vorba despre un abonament Connex pe care eu nu l-am mai platit, o perioada m-au last in pace, iar acum de vreo 1 an si ceva ma tot agaseaza cu scrisori ca sa platesc suma restanta. Povestea este asta, prin anul 2000 am facut abonament la SC Mobifon SA, fostul Connex, societate care nici nu mai exista, dupa ce am terminat perioada initiala contractuala, prin anul 2003, am imprumutat abonamentul la o ruda, care nu a mai platit o ultima factura in valoare de 110 Ron, eu fireste ca nu pot demonstra ca nu eu eram la acea data utilizatorul abonamentului, pentru ca era pe numele meu, ok asta inteleg, cativa ani de zile mi-au tot trimis sesizari si penalitati, pana s-a ajuns la suma de 350 Ron, suma pe care o am de plata si in ziua de azi, in ultima scrisoare se vine cu precizari ca este ultimul avertisment si ca ma executa, pentru aceasta suma, vreau sa stiu cum pot sa scap de ei, dar fara sa platesc, repet firma Mobifon nici nu mai exista.
de ce exista atatea pareri diferite, eu vreau sa stiu exact daca cineva de pe acest forum poate sa-mi dea si mie un raspuns obiectiv ca sa stiu cum sa procedez mai departe, sper ca am fost destul de clar in exprimarea problemei, chiar vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva de pe acest forum cu un sfat?
Recuperare creante
Robby05
In 1998, aveam telefon abonat la Mobifon, urmand sa imi iau alt telefon si sa imi schimb abonamentul. Ultima factura nu am mai platit-o. Am mai primit cateva ... (vezi toată discuția)