avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un asistent medical poate fi incadrat in grila de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un asistent medical poate fi incadrat in grila de asistent social?

Unitatea in care lucrez este trecuta pe asistenta sociala dar am diploma de asist. medical.Nu se accepta dreptul de a te inscrie intr-un sindicat care sa te reprezinte.Este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 12 Februarie 2013
Art. 3 din Legea nr.62/2011
(1) Persoanele încadrate cu contract individual de muncă, funcţionarii publici şi funcţionarii publici cu statut special în condiţiile legii, membrii cooperatori şi agricultorii încadraţi în muncă au dreptul, fără nicio îngrădire sau autorizare prealabilă, să constituie şi/sau să adere la un sindicat.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru in sindicat dana manea dana manea Un consilier juridic angajat intr-o institutie publica bugetara,poate fi membru de sindicat? (vezi toată discuția)
Sindicat crisspwi crisspwi buna as dori sa stiu daca se poate infiinta un sindicat al soferilor de tir din toata tara si cum se poate realiza asa ceva care ar fi pasi pentru realizarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare sindicat Mihai DMC Mihai DMC Buna ziua! As vrea sa infiintez un sindicat al soferilor Uber in Romania. Va rog sa-mi spuneti in ce ar consta infiintarea si de la ce costuri se porneste? ... (vezi toată discuția)