avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viciu!!!!!!!!!!auto!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viciu!!!!!!!!!!auto!!!!!!!!!!!!!!

buna seara .rugaminte pentru oricine poate da o mana de ajutor.am un prieten care in urma cu ceva timp a cumparat un autoturism de la o persoana care avea autoturismul respectiv de la o alta persoana dobandit in urma unui contract de vanzare cumparare.persoana care a facut contractul de vanzare -cumparare urma sa-i achite celui de la care a luat autoturismul rate probabil leasing.
acesta nu a mai achitat acele rate shi nu a vrut sa faca contract de vanzare cumparare si nici act de mana.Persoana care a ramas cu actele neachitate a venit si a luat numerele de inmatriculare de pe masina .cum anume s-ar putea solutiona acest litigiu?
e clar cred ca vorbim de un viciu ascuns.Fac apel pe aceasta cale pentru toti cei care se pricep mai bine in drept.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 18:37, 15 Februarie 2009
Actiunea in revendicare...in instanta....
cel mai bine este sa consultati un avocat si sa gasiti impreuna calea de rezolvare simpla si rapida.

av. vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la o firma mercas mercas Buna ziua!Intentionez sa achizitionez un autoturism de la o firma,care pretinde ca a terminat leasing-ul.Cum pot verifica daca,intradevar leasing-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt.transcriere autoturism la terminarea liesingului peraionel peraionel Posed un autoturism in liesing pe persoana juridica.Liesingul se termina in 6 luni si doresc sa/l cumpar de la persoana juridica care are contractul de ... (vezi toată discuția)