avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Salariu compensatoriu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Salariu compensatoriu PFA

Buna ziua,

In momentul de fata sunt angajat la o firma si in acelasi timp colaborez si cu alta firma ca si Persoana Fizica Autorizata.

In cazul unor disponibilizari, conform contractului colectiv de munca ar trebui sa beneficiez de salarii compensatorii.

Intrebarea mea este: Mai beneficiez de aceste salarii daca facturez ca si PFA?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:56, 12 Februarie 2013
Vedeti ce conditii sunt trecute in acel contract colectiv de munca, daca sunt restrictii pentru salariatii care au si alte surse de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat si pfa ginnyy ginnyy Poti fi si salariat si PFA in acelasi timp? Astfel, persona va obtine si venituri salariale si plata serviciilor prestate ca PFA (de la aceeasi Societate ... (vezi toată discuția)
Protecție socialã andreiandrei470 andreiandrei470 Bună seara. Vă rog să imi dați o lămurire, eu am fost disponibilizată anul aceasta din cadrul Regie Naționale a Pădurilor,sunt în șomaj ... (vezi toată discuția)
Codul muncii art.55 lit.b george cornea george cornea Buna ziua. Beneficiez de un salariu net timp de 12 luni in urma disponibilizarilor individuale cu acordul partilor din codul muncii art.55 lit.b;Societate pe ... (vezi toată discuția)