avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract exclusivitate ca PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract exclusivitate ca PFA

Dacă am PFA mi se poate forța o clauză de exclusivitate la contractul cu o firmă?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 11:25, 12 Februarie 2013
Contractul este intelegerea dintre parti, deci nu va poate forta nimeni si contractul pica.
puteti sa acceptati sau nu orice clauza din contract se negociaza, daca exista acord bilateral se incheie contractul daca nu, gasiti alt partener de afaceri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna platit 75% castleless castleless buna ziua. conducerea companiei in care lucrez a descoperit la un moment dat ca daca isi convinge angajatii sa treaca la forma PFA plateste mai putine dari la ... (vezi toată discuția)
Cod caen - pfa lilianabln lilianabln Buna seara Situatia este urmatoarea: PFA cu activitate de consultanta, cod CAEN 7022 doreste sa incheie contracte care sa includa atat servicii de consultanta ... (vezi toată discuția)
Clauza contract Luu Luu Buna seara. M-am angajat la o firma de ceva timp si ni s-a spus ca dupa cateva luni va trebui sa ne facem un PFA. Nu a trecut nici macar o luna si ne obliga sa ... (vezi toată discuția)