buna ziua ,rog a ma informa si pe mine cineva daca pot sa contest o amenda rutiera si a imi recupera talonu , Ma oprit cei de la RAR pentru verificari la masina si au constatat vizual ca luminile de la autoturism sant prea albe si de intensitate mare ,tin sa mentionez ca cu aceliasi lumini am efectuat si RAR cand am inmatriculat masina ,poate sa hotarasca vizual un ag. al RAR daca sant sau nu luminile de intensitate mare fara a fi masurate cu un aparat special , pot sa fac contestatie asupra amenzi sau de ai ii face incompatibil pe colegii celor de la RAR ,trebuie sa platesc amenda si dupaia sa fac contestatie , VA ROG SA MA SFATUITI CUM E MAI BINE , precizez ca becurile mele sant albe si ca in lege nu scrie intensitatea luminii . MULTUMESC ANTICIPAT
aveti dreptul sa contestati pv in termen de 15 zile. achitati 1/2 in termen de 2 zile ptr a nu fi obligat sa o achitati intreaga in cazul pierderii procesului. va prezentati la RAR cu masina ptr constatare iar daca RAR-ul constata ca luminile sunt conform legislatiei depuneti documentul respectiv si la instanta. nu am cunostinta daca la autentificarea la RAR cand ati inmatriculat masina a fost mentionat ceva referitor la luminozitatea farurilor, becurile le puteati schimba dupa inmatriculare.
Politia rutiera
Tommy_Ar
Buna, ma oprit Politia Rutiera Romana in trafic, Agentul s-a prezentat, fara a specifica motivul pentru care am fost oprit, mi-a solicitat sai prezint toate ... (vezi toată discuția)