avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... informatii false in rechizitoriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

informatii false in rechizitoriu

am un dosar in curtea de apel...am studiat dosarul si am vazut ca in rechizitoriu scrie niste date privind persoana invinuitului ca am mai fost condamnat pt inselaciune (intr adevar,fapte in concurs) si ca am mai fost condamnat pt ULTRAJ CONTRA BUNELOR MORAVURI SI TULBURAREA ORDINII PUBLICE......(nu este adevarat) si in plus procurorul meu cel drag nu a scris nimic despre starea mea civila..ca s casatorit si ca am un copil minor.......
cred ca aceste informatii false si m au afectat foarte tare privind individuakizarea pedepsei......
nu e asa?
pacat ca nu am observat numai acum,ca am fost condamnat cu executare....astept recursul
Cel mai recent răspuns: animacikaa , utilizator 20:49, 12 Februarie 2013
Obtineti un nou cazier si daca nu este adevarat ceea ce scrie in rechizitoriu instanta va indrepta hotararea. Cu privire la casatorie si copil depuneti la dosar acte de stare civila.
in urmatorul termen sa cer instanta de recurs sa ceara un alt cazier? sau sa cer eu de la politie si sa am la mine?
la instanta puneti in vedere instantei ca nu sunteti recidivist si ca acele lucruri din rechizitoriu nu sunt adevarate.
greu de crezut ca instanta va tine cont de recidiva daca aceasta in realitate nu exista.
nu e recidiva si nici nu apare ca recidiva ci ca concurs de infractiuni,ceea ce este adevarat ca am mai fiost condamnat de mai multe ori pt inselaciune..dar pt ultraj contra bumelor moravuri si tulburarea ordinii publice NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier animacikaa animacikaa rechizitoriul contine informatii false.......in urmatorul termen sa cer instanta de recurs sa ceara un alt cazier? sau sa cer eu de la politie si sa am la ... (vezi toată discuția)
Arestare sau nu? frusin frusin Va rog sa ma ajutati si pe mine ptr. a intelege daca vrunul din ei au inchisoare sau toti sant cu suspendare.Solutie: Dec.963/Admite recursul declarat de ... (vezi toată discuția)
Art 217,321,322 mihaela1985 mihaela1985 Am vazut ca s-a schimbat Codul Penal si nu stiu exact ce inseamna urmatoarele articole: -art.321 alin.1 C.p -art.322 alin. 1 C.p -art 217 alin 1 C.p - art ... (vezi toată discuția)