avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cazier

rechizitoriul contine informatii false.......in urmatorul termen sa cer instanta de recurs sa ceara un alt cazier? sau sa cer eu de la politie si sa am la mine?

Cel mai recent răspuns: animacikaa , utilizator 10:06, 17 Februarie 2013
Puteti solicita si instantei de judecata, dar este posibil sa nu admita cererea.

Cel mai sigur solicitati cazierul de la politie si il depuneti la dosarul cauzei in original.
de ce sa nu admita? conteaza foarte mult la individualizarea pedepsei....
Ce fel de informatii false contine rechizitoriul?
ca am fost condamnat pt ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice...si in plus nu apare in rechizitoriu ca am familie,un copil minor......deci in aparenta in fata judecatorului sunt un inselator (adevarat) si o persoana agresiva,fara moravuri (fals)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii false in rechizitoriu animacikaa animacikaa am un dosar in curtea de apel...am studiat dosarul si am vazut ca in rechizitoriu scrie niste date privind persoana invinuitului ca am mai fost condamnat pt ... (vezi toată discuția)
Motiv de casare,calitatea persoanei animacikaa animacikaa nu au fost respectate dispozitiile privind competenta dupa materie sau dupa CALITATEA PERSOANEI ce inseamna mai pe larg? sa inteleg ca daca rechizitoriul nu ... (vezi toată discuția)
Sanse in recurs,important si interesant-inselaciuni animacikaa animacikaa buna ziua am 6 condamnari definitive,toate cu inchisoare cu suspendare si sub supraveghere(intre 10 luni si 2 ani,fapte in concurs)-toate pt inselaciune IAR ... (vezi toată discuția)