avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot da de permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot da de permis

am permisu categoria b suspendat pe un an pentru alcol,pot da de carnet profesionist si daca da pot pot sa conduc ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:11, 13 Februarie 2013
Permisul nu este suspendat ptr un an ci este anulat, daca vorbim despre o condamnare penala ptr conducere sub influenta alcoolului. Deci, la acest moment nu aveti permis. Dupa trecerea acelui an mergeti si sustineti din nou examenul ptr obtinerea permisului. nu conduceti ptr ca este infractiune si presupun ca sunteti in termenul de incercare .
stiu ca nu am voie sa conduc dar pot da de alte categorii si daca da pot conduce?
puteti sustine examen ptr orice categorie dupa un an de la ramanerea definitiva a hot. judecatoresti. dupa care puteti conduce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea de permis auto cristinel00 cristinel00 ce trebuie facut dupa ce a fost anulat un permis auto a fost anulat in urma unei hotariri judecatoresti conducerea sub influenta alcoolului sentinta a fost ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis tirsu tirsu am fost condamnat 5 luni cu suspendare ptr conducerea autovehicolului sub influenta bauturilor alcoolice, prin hotararea definitiva si irevocabila din data de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)