avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract vanzare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract vanzare

Daca am un contract de vazare de produse catre o alta firma semnat si stampilat in care se specifica - plata se va face in termen de 2 zile de la proforma altfel se platesc penalitati,proforma emisa in decembrie 2012 si semnata pot si merita sa incep un proces ?
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 18:00, 12 Februarie 2013
Formulati intai o somatie prin care solicitati.le sa efectueze plata in termen de 15 zile. Somatia o transmiteti fie prin scrisoare recomandata, fie prin executor. Daca nu va achita in acest termen, va adresati instantei fie in procedura ordonantei de plata, fie in procedura speciala daca suma este sub 10.000 lei. Aceste proceduri intra in vigoare incepand de vineri 15 februarie odata cu Noul cod de procedura civila. Le gasiti detaliate in acest cod incepand cu art. 1013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante- suntem srl- procedura girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta In situatia in care avem de recuperat datorii de la debitor (suntem un srl) cum procedam? Trimitem mai intai o invitatie la conciliere si apoi mergem pe calea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata! Raul111 Raul111 In cazul unei asociatii de utilitate publica, care functioneaza in baza O.U.G 26/2000,in cazul in care membrii cu drepturi depline nu-si respecta obligatiile ... (vezi toată discuția)
Care e procedura pentru a depune o ordonanta de plata pt.recuperarea unei creante? diamond04 diamond04 Buna ziua, Am de recuperat o suma de la un client persoana juridica si am inteles ca o pot recupera prin ordonanta de plata cf.OUG 119/2007.Care e procedura ... (vezi toată discuția)