avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... dizolvare societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

dizolvare societate

am o societate comercial care in fapt nu mai functioneaza din 2009, a fost suspendata activitatea. Sediul firmei nu mai este valabil in sensul ca am avut un contract de comodat care a expirat in 2007 si nu a mai fost innoit. Acum am primit citatie de la tribunal cas reg com a cerut dizolvarea societatii. Ma bucura ca oricum vroiam sa scap de ea dar intrebarea mea este va trebui sa ma prezint la tribunal? Ce acte o sa mi se ceara? care este procedura? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ancabanciu , utilizator 12:51, 13 Februarie 2013
Nu trebuie sa va prezentati se va dizolva .
Multumesc mult. insa daca firma are datorii la buget ce trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma pt neprelungire valab. sediu marylenacr marylenacr Buna ziua, O firma a avut contract de comodat pt sediu pana la o anumita data. Dupa expirarea valabilitatii, asociatii au mers in continuare pe contract de ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen de recurs george_ex george_ex Buna ziua! In anul 2008 infiintez o societate comerciala avind un contract de comodat valabil un an , pentru sediu social.In 2009, il prelungesc acest ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata eusiatat eusiatat Este necesara prelungirea sediului social in coditiile in care el expira in perioada in care firma este suspendata? Registrul Comertului, in conditiile noii ... (vezi toată discuția)