avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociati de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociati de proprietari

Buna searea, ma numesc Diana si sunt presedinta de asociatie de locatarii. Am facut un contract cu o firma de publicitate de a monta pe spatiu asociatiei un panou publicitar, dar acum ne cer un numar de cadastru si intabulare a unui apartament , firma cere acest lucru pentru cartea funciara. Mentionez ca asociatia de proprietati are personalitate juridica , si certificat de inregistrare fiscala la ministerul de finante. Este legal si corect ce a pretrins firma de publicitate ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 12 Februarie 2013
Firma cere acest lucru pentru a putea fi localizata prin sistemul GPS amplasarea si pentru a obtine autorizatia.Nu veti avea nici un prejudiciu daca ii dati un asemenea act .
Nu aveti de ce sa furnizati firmei de publicitate elemente privind cadastrul si intabularea unui apartament, intrucat contractul nu urmeaza a se incheia pe baza actelor respective.
Nu se justifica comunicarea de date cadastrale ale unor apartamente in conditiile in care firma urmeaza a monta pe spatiu asociatiei un panou publicitar-respectiv pe partea comuna a condominiului pentru care sunt suficiente datele de identificare ale entitatii juridice,care este una dintre partile semnatare a contractului de locatiune parte comuna condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare firma luminoasa Stefan Fantes Stefan Fantes Buna ziua! Vreau sa montez o firma luminoasă la un spatiu comercial care se afla la parterul unui bloc. Proprietarul de la etajul 1, solicita o suma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la parterul blocului unde locuiesc este o societate ... Elena Cristina088 Elena Cristina088 Buna ziua! La parterul blocului unde locuiesc este o societate care si-a instalat un panou de schimb valutar, fiind prins de pereții blocului fara a cere ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar luminos inaltat in dreptul ferestrei mele mona15 mona15 buna ziua. as vrea sa stiu ce pot sa fac in cazul in care o firma privata (SRL) si-a pus un panou publicitar luminos pe zidul exterior al blocului in dreptul ... (vezi toată discuția)