avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere procedura insolventa simplificata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere procedura insolventa simplificata

Am o societate comerciala (un magazin) si pentru ca s-au adunat datorii la finante am hotarat sa-l inchid. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii pentru a deschide procedura de insolventa simlificata? Un model de cerere pentru deschiderea insolventei si ce documente mai trebuie anexate la ea in prima faza. As lua un avocat dar banuiesc ca onorariu este destul de mare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionicaion , utilizator 20:13, 12 Februarie 2013
Angajati un avocat , nu va veti descurca singur, este o procedura greoaie .Veti depune o cerere si actele contabile, lista creditorilor, sumele si sa faceti dovada ca nu va faceti vinovat de insolventa , in caz contrar veti raspunde cu bunurile proprii.
As vrea sa deschid procedura acum si pana la primul termen (am vazut ca dureaza 4-5 luni) o sa-mi angajez avocat.Mi-e frica sa nu-mi faca de la finante dosar cu retinerile la sursa. Ma puteti ajuta cu un model de cerere?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvarea societatii blueeyes550 blueeyes550 Care sunt pasii in instanta daca finantele cere unei firme dizolvarea ??? Ca o paranteza ... firma are datorii la stat datorita \"SMECHERILOR\" care consumau ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei-debitor Clara252000 Clara252000 Buna seara, Sunt administrator la un SRL, in urma cu cateva luni am primit o cerere de deschidere a procedurii insolventei, creditor fiind Directia generala ... (vezi toată discuția)
Creanta nascuta dupa intrarea in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in cazul unei creante nascute dupa deschiderea procedurii insolventei, cum sa procedez? Pe scurt: am emis o factura ... (vezi toată discuția)