avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce sa intampla daca nu ma prezint in instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce sa intampla daca nu ma prezint in instanta

ce se intampla daca nu ma prezint in instanta? am depus plangere pentru suspendarea permisului
Nu este obligatorie prezenta dumneavoastra in fata instantei de judecata, insa pentru a nu risca suspendarea dosarului pentru lipsa partilor, este bine sa depuneti/transmiteti o cerere de judecare in lipsa, conform art. 242 alin. (2) Cod de Procedura Civila. Instanta, in vederea pronuntarii unei solutii in conformitate cu situatia reala, apreciaza in functie de probatoriul administrat in cauza (inscrisuri, planse foto, martori, etc.). Daca sunteti de parere ca plangerea pe care ati formulat-o nu este suficient de explicita, ar fi indicat sa va prezentati, in situatia in care instanta solicita lamuriri suplimentare, pe care dumneavoastra le-ati putea da, astfel incat solutia sa va fie favorabila. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru viteza mihaioctavian mihaioctavian Buna ziua am fost oprit in 2009 de catre un agent care mi-a comunicat ca aveam \"vreo\" 70 de km la ora in localitate. nu mi-a fost dat sa semnez nimic. ... (vezi toată discuția)
Cerere judecare in lipsa Stylleru Stylleru Buna ziua. Daca am cerut judecarea in lipsa conf art. 242 alin. 2 c.p.c. la primul termen, aceasta cerere este valabila pe tot parcursul judecatii? ( pana la ... (vezi toată discuția)
Cerere de judecata in lipsa partii mele justice123 justice123 Doresc sa stiu daca pot face cerere ca procesul sa poata lua loc in lipsa partii mele (reclamant). si daca pot solicita instantei sa inmaneze copie dupa ... (vezi toată discuția)