avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie inventar casa de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie inventar casa de sanatate

Buna seara ,

Am o intrebare, in 2011 parca pana in 15 februarie trebuia depusa declaratia de inventar la casa de sanatate? Aceasta declaratie se mai depune daca am o suma de recuperat de la fnuass din noimenbrie 2012 ? Sau declaratia s-a depus doar pentru ce exista de recuperat si sume restante de plata la 31.12.2010
Pentru sumele ce le avem de recuperat de mai depune ceva declaratie inventar?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Uurgent: recuperare sume fnuass 2009-2010 mariuscalina mariuscalina Am de recuperat de la FNUASS suma de 2000 lei aferenta concediilor medicale pt anii 2009 si 2010, si fac urmatoarea intrebare: - mai pot recupera aceasta ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar a sumelor de recuperat de la fnuass Vilcu Gina Vilcu Gina Am depus la CNAS-ul de care apartin dosare privind diferenta de recuperat de la FNUASS ,privind concediile de incapacitate temporara de munca(pana la data de ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar pt concedii medicale cristina dana bogdan cristina dana bogdan Ce intelegi prin \"accesorii\" la declaratia inventar pentru concedii medicale? Este vorba de declaratia care trebuie depusa pana la data de 15 februarie ... (vezi toată discuția)