avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poate evacua un castigator la licitatie imobilul daca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poate evacua un castigator la licitatie imobilul daca acolo este sediul unei societati in functiune cu sediul permanent la acest imobil?

Poate evacua un castigator la licitatie imobilul daca acolo este sediul unei societati in functiune cu sediul permanent ?
Daca da cum? printr-un proces de evacuare?
Cel mai recent răspuns: andreistan , utilizator 19:49, 16 Februarie 2013
depinde:
- societatea are punct de lucru in acel imobil sau sediu social?
- folosinta imobilului de catre societate se face in baza unui contract de inchiriere sau de comodat? semnat cand? pe ce perioada?

Sa inteleg ca reprezentantii societatii s-au opus evacuarii imobilului adjudecat in cadrul licitatiei?
societatea are sediu in imobil din 2000 iar in certificatul de la ONRC apare sediu social cu cu durata nelimitata..Atunci se venea cu contractul de propietate asupra imobilului la registrul comertului si spuneai ca esti de acord ca in casa ta sa fie sediul social al firmei tale pe durata nelimitata.
v-am spus... important este daca societatea ARE PUNCT DE LUCRU in imobil sau nu. Daca da... sunt probleme...

Daca nu exista contract de comodat sau de inchiriere pt imobil cu societatea respectiva, nu exista probleme la evacuare.

reprezentantii societatii s-au opus evacuarii imobilului adjudecat in cadrul licitatiei?
aaaaaa, am inteles acum.....

daca exista ipoteca pe imobilul dvs... luati-va adio de la el... nu aveti ce tertipuri sa folositi.

Vorbiti cu executorul judecatoresc, poate... poaaaate, desi ma indoiesc, poate va ajuta sa nu se prezinte multa lume la licitatie... la a 2-a ma refer... trimiteti 2 prieteni sa participe, iar unul cumpara imobilul cu 60-70% din valoarea de piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar licitatie - probleme la evacuare andreistan andreistan Buna ziua, Particip la o licitatie a unui imobil executat silit. Sunt sanse foarte mari sa devin adjudecatar(ofertez pretul de inceput al licitatiei si ... (vezi toată discuția)
Deducere tva constructie sediu social manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua, sc...........X are sediul social intr-unapartament de bloc, in bucuresti si a inchiriat o camera cu contract de comodat cu destinatia de sediu ... (vezi toată discuția)