avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicarea prevederilor OUG 135/2008 privind contractul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicarea prevederilor OUG 135/2008 privind contractul de mandat

Va rog sa ma ajutati cu un punct de vedere la urmatoarea intrebare: Prin OUG nr.135/2008 la art. 3^1, alin.2 se prevad "beneficiile" la care are dreptul directorul general. La art.3^2, alin.2 se face precizarea ca "directorului nu i se pot acorda prin contractul de mandat alte beneficii, decît cele prevazute la art. 3^1, alin.2". În acestre condiţii corelat si cu prevederile codului fiscal directorul general are dreptul la telefon mobil , masina de serviciu sau asigurare de sanatate?
Daca beneficiile prevazute de 3'1 alin 2 sunt restrictive atunci acestea(beneficiile la care faceati referire) se pot acorda, dar nu sub forma de beneficii, ci sub forma de dotari ale postului.Daca postul presupune, masina, telefon,etc, cel care ocupa acest post, poate sa le foloseasca dar nu ca beneficiu propriu, ci ca fiind dotari(instrumente necesare desfasurarii activitatii respective)Altfel, am putea considera ca si biroul, mobilierul si altele, sunt beneficii personale.....:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post manichiurista receptionera administrator ENJOY  BEAUTY ENJOY BEAUTY buna ziua as dori si eu 3 fise de post manichiurista receptionera administrator (vezi toată discuția)
Achizitii de mijloace fixe (masini,aparatura birotica)in institutii publice in 2010 katalyna73 katalyna73 se pot achizitiona in institutii publice( ex:primarii )masini, aparatura birotica,programe???care este legea sau ordinul? (vezi toată discuția)
Practic: cum se suspenda cim pe durata cercetarii disciplinare? smeagull smeagull Buna dimineata, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu pasii concreti pentru suspendarea unui contract pe durata cercetarii disciplinare As vrea sa ... (vezi toată discuția)