avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari Codul Muncii

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva...cu aspecte legate de noile modificari in Codul Muncii?

Care sunt acestea? si de cand intra in vigoare?

Ma intereseaza daca sunt modificari substantiale legate de contractul individual de munca?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 13 Februarie 2013
Codul muncii in forma actuala a fost modificat prin Legea nr. 40/2011 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 225 din 31/03/2011... si este in vigoare in forma modificata de la 01.05.2011...
Depinde ce modificari va intereseaza .. sunt modiifcari noi si care vor intra in vigoare incepand cu intrarea in vigoare a Noului Cod de procedura civila ...
la aceste modificari ma refer..cele care vor intra in vigoare o data cu Noul Cod de Procedura Civila,
Va multumesc,
Cred ca este mult prea mult de explicat pe un astfel de Forum / topic ... de asemenea, si noul Cod civil modifica substantial reglementarile privind raporturile de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele de sarbatori legale anipanga anipanga lucrez in cadrul unei instituti de stat si de la 01 feb nu ne mai platesc orele de sambata /duminica,mentionez ca se lucreaza 12cu 24,cand am cerut liber ... (vezi toată discuția)
Societate cooperativa soldatu soldatu dupa noul cod al muncii,membrii cooperatori ce vor incheia?,conventii de munca sau contracte de munca si care este diferenta? (vezi toată discuția)
Demisia pana la 30 aprilie 2011 chitzul chitzul Intentionez sa schimb locul de munca. Va rog sa imi confirmati: pana la 30 aprilie, data la la care modificarile aduse Codului muncii si publicate pe 31 martie ... (vezi toată discuția)