avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santaj

buna ziua! m-am incurcat cu un barbat din oras,si pentru ca nu am vrut sa mai fiu cu el ma ameninta ca va spune parintilor mei si prietenilor ca am fost impreuna . imi cere bani ca sa taca. am mesaje care dovedesc asta. am citit pe net ca santajul se pedepseste. cui ar trebui sa ma adrresez. la politie sau la un avocat particular. poate nu pare atat de grav,dar daca parintii mei ar afla de relatia asta nu mi-ar mai vorbi niciodata.

Alte discuții în legătură

Amenintare sau santaj? raoul26 raoul26 Buna, Am nevoie de sugestiile cuiva specializat pe drept penal va rog. O persoana, pe diverse motive,imi solicita sume de bani necuvenite. Nu exista dovezi, ... (vezi toată discuția)
Hartuiere? santaj? geaigel geaigel buna ziua! va rog sa ma ajutati! sunt divortata si am incheiat de curand o relatie cu un barbat, despre care stiam ca e divortat (acum am descoperit ca are ... (vezi toată discuția)
Sunt amenințată cu moartea prin mesaje dar mi-e teamă să fac plângere la poliție. nu știu cum să procedez, am altă variantă de rezolvare a problemei? ContSters452058 ContSters452058 Recent am fost amenintata prin mesaje cu moartea. Sunt in oras strain, nu am familie si nici prieteni acolo cu care as putea vorbi. Mi-e frica sa scriu la ... (vezi toată discuția)