avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren agricol

buna ziua am si eu o intrebare ,daca ma ajuta cineva ,bunica mea a decedat in germania ,fiind plecat de pe vremea comunismului,inainte de plecare din tara avea mai multe terenuri agricole ,iar acum mama mea ar dori sa revendice aceste terenuri ,intrebarea este daca exista o lege care obliga revendicarea acestor drepturi intr-o anumita perioada ,daca nu exista ,as dori sa aflu in mod exact ce documente sunt necesare ,mentionez ca mama mea mai are un numar de 4 frati ,aflati in germania ,iar acestia nu au nici un fel de pretentie ,in aceasta cauza ......va multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire monika4 monika4 Am o intrebare complexa: 1.Am dori sa revendicam o parte din mostenirea dupa mama (fiind decedata) ,mama nu si-a primit partea ei din mostenirea legala de la ... (vezi toată discuția)
Avere confiscata de comunisti directive directive Am aflat recent ca un unchi care a murit prin anii 60, a avut averea confiscata de comunisti, nu stiu exact cam ce avere era, case diverse, stiu ca era un om ... (vezi toată discuția)
Pot sa revendic toma st toma st Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie: dupa moartea fratelui bunicului meu (locuiau in aceiasi comuna, sate diferite) sotia dinsului, matusa mea, vinde ... (vezi toată discuția)