avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot rezolva o problema cu directia de taxe si ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot rezolva o problema cu directia de taxe si impozite

buna ziua ma numesc Tutuianu Anica si problema mea am sa v-o spun pe scurt .Sunt in etade de 63 de ani.pe data de 11 02 2013 am primit un plik care se spune ca am de plata o suma de 6mil impozit pe o masina ce numai imi apartine de 12 ani de zile cu alte cuvinte masina a fost vanduta o dacie acum 12 ani daca ma intrebati daca am vreaun act de vanzare cumparare va spun sincer ca nu mai am probabil adica sigur nici nu mai stiu ce sa intamplat nici cel mai mic detaliu numai imi aduc aminte ce mai stiu ce am descoperit intrun monitor oficial din 2002 este seria certificatului de imatriculare si numarul masinii atata tot .si ,prenumele celui catre ,care s-a vandut masina .Ce pot sa fac in cazul asta sa se poata oprii debitele ce curg pe ceva ce numai imi apartine? Va spun ca ,hartia ce am primito de la taxe si impozite este o hartie rosie de executare silita . EU va multumesc pentru timpul acordat de a citi aceste randuri si va multumesc anticipat pentru raspuns .CU respect Tutuianu
Cel mai recent răspuns: Caciulan , utilizator 21:18, 13 Februarie 2013
Pentru inceput este necesar sa contactati personal serviciul politie rutiera evidenta auto local si sa solicitati verificarea bazei proprii de date,unde normal ar trebui sa fie inregistrat cumparatorul masinii
SPR poate elibera dovada in baza careia autoritatea fiscala sa dispuna radierea auto de pe rolul dvs fiscal
Buna ziua ,
Rugati persoana care se ocupa la serviciul impozite si taxe sa va faca o adresa catre politie, daca mai figurati in evidentele lor cu autoturismul mentionat. sau interesativa la politie daca mai este inmatriculata masina pe numele dvs.Daca afalti mai multe scriti-ne...
buna seara .am sunat la dumnealor si mi sa spus sa trimit o declaratie autorizata de un notar pe propria raspundere numai ca mi sa spus ca probabil se va inceta urmarirea penala numai ca debitul va trebui platit
DUMANA a scris:

Rugati persoana care se ocupa la serviciul impozite si taxe sa va faca o adresa catre politie,

Nu intra in obigatia inspectorilor DGFP sa desfasoare demersuri care revin in sarcina solicitantului

Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
ynocentta, utilizator
buna seara ,va multumesc frumos pentru amabilitatea de a-mi raspunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masini instrainate Kent8d Kent8d Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu un raspuns la urmatoarea problema pe care o am: in urma cu doi ani am vandut vreo 4 masini inmatriculate ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta si nu gasesc proprietarul maria tun maria tun Am vandut o masina si nu gasesc proprietarul.Mentionez ca eu platesc impozitul si imi vin amenzi de rovinieta acasa.Ce pot sa fac???:(( (vezi toată discuția)
Cum scap de acest impozit? mirella28 mirella28 am locuit la brasov unde prin anii 2002 am avut o dacie 1300, pe care am vandut-o ca piese de schimb dar mai am nici un document si nici nu am radiat-o de la ... (vezi toată discuția)