avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara - identificare proprietari
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara - identificare proprietari

cum se pot identifica terenurile in cartea funciara daca nu se cunoaste decat numele fostilor proprietari si eventual adresele acestora
Cel mai recent răspuns: Vlad Pana , Avocat 17:11, 13 Februarie 2013
se poate cauta in opis, la fiecare birou de carte funciara, respectiv in zonele unde era carte funciara, inainte de unificare a la nivel national exista o evidenta in opis a acestor proprietari.
incercati asa si poate reusiti sa aflati respectivele numere de CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Carte funciara tobescu tobescu Buna ziua, as avea urmatoarea speta, astept sfaturile Dvs. De la Arhiva statului am primit un extras dupa registrele agricole unde tatal meu figura cu mai ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa?? aidu aidu Buna ziua, Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata pt pretentii de vecinatate contra proprietarilor unei case. Dar nu am nicio idee cum ii ... (vezi toată discuția)