avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie CCC

buna,am si eu o intrebare.....si as dori sa stiu raspunsul!sunt studenta in anul 2 la masterat,anul universitar se termina in 15 iunie,dezertatia e in iulie iar eu nasc in august la sfarsit ....prin 25,e pare.si mai e ceva....sunt angajata cu jumatate de norma,dar nu pot sa iau prenatal de la lucru deoarece mi-a facut carte de munca in 10 septembrie....!as vrea sa stiu daca primesc de la facultate...!va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:17, 13 Februarie 2013
1. - Puteti primi indemnizatie pentru concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) de la unitatea un lucrati.
- Indepliniti conditiile legale pentru a beneficia de aceasta indemnizatie (aveti vevoie de minimum o luna lucrata inainte de luna in care intrati in concediul de maternitate).

2. Dupa terminarea concediului de maternitate puteti intra in concediu crestere copil pana la 1 an sau 2 ani (depinde pentru ce varianta optati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatia pentru ccc? florina24 florina24 Buna ziua. Ma numesc Florina si sunt angajata la o firma din august 2011.Am ramas insarcinata si dupa calculele mele as naste prin mai 2012. Deci cand as naste ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului danam82 danam82 am si eu o intrebare.Am fost studenta la o facultate de stat timp de 4 ani la zi pana in vara si am luat licenta.sunt insarcinata in 7 luni copilul urmand sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil liliananeg liliananeg am nascut pe data de 20.03.2011 ma pot intoarce la scoala la 01.09.2012 ? conform legilor in vigoare:( bebe ar avea un an jumate (vezi toată discuția)