avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Are dreptul?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Are dreptul?

Are dreptul primaria sa se intereseze la BP daca firma are datoriile achitate? Primaria a trimis catre BP un inscris in care li se cere BP-ului sa precizeze in ce stare suntem noi ca firma cu ratele catre BP.
Dupa cate am aflat astazi cand am fost la banca acestia le-au trimis in scris situatia noastra bancara. Va rog spuneti-mi si mie aceste informatii nu sunt confidentiale??? #-o#-o#-oX-( Cum pot solicita si si primi asa ceva???
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 22:39, 18 Februarie 2009
Primarul vrea sa imi inchida firma si sa fiu sincera nu stiu ce a urmarit cu obtinerea situatiei mele bancare. Faza este ca sunt in judecata cu primaria si BP stia asta si totusi le-a dat asemenea informatii. Ce vor face cu ele ? vor publica extrasele de cont la afisierul din primarie?! Nu prea inteleg dar totusi este suparator.X-(
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2009
lilicrin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces administrator firma raluca35 raluca35 Buna ziua, va rog sa- mi spuneti in cat timp de la decesul administratorului unei firme este necesara inlocuirea acestuia? Dat fiind faptul ca este vorba ... (vezi toată discuția)
Succesiune iancupaul iancupaul Buna ziua. Cum pot afla cati bani avea tatal meu in cont la data decesului, avand in vedere ca sora mea vitrega era imputernicita sa scoata bani si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Drept bancar - lipsa de reactie a bancii fata de o cererea unui client, persoana juridica, de furnizare actele care insotesc documentele bancare cotidiene sorina.scurtu sorina.scurtu Speta: o persoana juridica formuleaza o cerere scrisa catre sucursala Bancii al carei client este, prin care solicita sa i se comunice copii de pe toate ... (vezi toată discuția)