avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident auto

accident pe zebra"1 persoana,11zile spital(cap spart,3 coaste rupte,plaman usor lezat,fara alte complicati,cam 5-7zile dupa opinia unui dr.specialist,dar el a facut cea facut si a stat 11zile)VREA 5000EURO,fara a mai negocia sau depune plangere ,ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 11:43, 16 Februarie 2009
Cita zile in actul medico legal. !!mi se par putine,la 3 coaste rupte. Ma rog. Cit priveste suma de bani ca pretentii ,cred ca este putin. Daca sunt cele 3 coaste rupte,plamin,spuneti fara complicatii. Acum. Mai tirziu nu se stie,pot interveni complicatii. Atentie sa nu depaseasca 60 zile si sa aveti surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune si lovituri grave pink425 pink425 am si eu o problema !! ... in luna aprilie a anului trecut am fost agresat de 3 persoane in stare de ebrietate ,am primit 3 lovituri cu o bata spate(pe ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale Allexandru Allexandru Pe data de 3 nov.a.c.am fost implicat intr-un accident rutier ai exact am fost lovit cand ma aflam langa masina mea.Cel care m-a lovit avea o alcolemie de 0,73 ... (vezi toată discuția)
Pot sa-i mai dau in judecata? SSSRRRCCC SSSRRRCCC Salut! In urma cu doi ani am fost implicat intr-o altercatie in urma careia m-am ales cu un plaman perforat si o coasta rupta. Am stat in spital, apoi obligat ... (vezi toată discuția)