Buna ziua,
As putea actiona in instanta conducerea firmei la care lucrez pentru ca la cererea mea de a-mi schimba incadrarea in munca pe o alta functie mai avantajoasa fara a cere schimbarea postui sau marire salariala, mi s-a spus ca acea functie nu exista in organigrama firmei iar ulterior am aflat ca exista chiar de mult timp?
Multumesc anticipat.
probabail ca da, daca aveti un raspuns scris. oricum probabil i-au schimbat denumirea functiei si atunci nu aveti ce face. oricum nu cred ca poti forta o firma sa te incadreze pe ce functie doresti. e dreptul lor de a-si incadra oamenii unde dorec si oricum anumite functii se scot la concurs ca-i obliga legea. asta tb sa verificati. probabil ca nu vor rspecta procedura de publicitate la scoatere la concurs si ii prindeti. exista si o lege care spune si cat timp poate sta un post nescos la concurs... cautati legi pe resurse umane
Greu de crezut ca veti castiga un astfel de proces, chiar daca dovediti ca firma v-a mintit ...
De ex., ar fi foarte usor pentru firma sa isi acopere minciua dovedind ca aveau deja un candidat acceptat pentru respectiva pozitie, chiar daca acel candidat s-a razgandit in prezent.
Sa ca pozitia a ramas in organigrama dar nu mai exista buget pentru ea.
Sau ca au scos-o din organigrama chiar in ziua in care v-au raspuns dvs., cand si-au dat seama ca o uitasera acolo...
Functia unui salariat este un element din contractul de munca ce se poate schimba numai cu acordul ambelor parti. Iar legea nu prevee in sarcina firmelor obligatia de promovare a ununi salariat.
Promovare
validunca
Buna ziua
un angajat cere promovarea in functie,la analiza dosarului s-a constatat urmatoarele:
- este angajata pe post de analist programator ... (vezi toată discuția)
Angajari 2010
klaudia772001
In cadrul primariei avem trei persoane ale caror contracte de muncă vor expira in martie respectiv in mai anul curent. Acum cu destituirile care urmează sa ... (vezi toată discuția)