avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... REPUNERE PE ROL(RECURS)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

REPUNERE PE ROL(RECURS)

ESTE POSIBIL REPUNEREA PE ROL DE DOUA S-AU MAI MULTE ORI A UNUI PROCES(RECURS)INTR-UN INTERVAL DE UN AN DE ZILE,S-AU LA DOI ANI DE ZILE?(MENTIONEZ FAPTUL CA NU AM PUTUT FI PREZENT LA ULTILILE DOUA PROCESE,PRIMUL FIIND LA DATA DE 01-11-2011,SI CEL DE-AL DOILE-A PROCES,PE DATA DE 12-02-2013.AMBELE PROCESE FIIND SUSPENDATE PE MOTIVUL NEPREZENTARII AMBELOR PARTI CITATE.CE SE MAI POATE FACE PENTRU A NU FI ANULAT DOSARUL????)VA MULTUMESC!
PAI MAI AMANUNTIT DOMNULE AVOCAT,PRIMUL PROCES(RECURS) DESCHIS DE PARAT LA DATA DE 01-11-2011,PROCESUL S-A SUSPENDAT PENTRU NEPREZENTAREA PARTILOR CITATE.REPUS PE ROL IN VEDEREA DISCUTARII DE PERIMARE,LA DATA DE 28-11-2012 CU TERMEN DE JUDECATA LA DATA DE 12-02-2013, NICI DE ACEASTA DATA NU AU FOST PREZENTE NICI UNA DIN PARTI CITATE. DECI SE MAI POATE REPUNE PE ROL A DOUA OARA CHIAR DACA S-A DEPASIT TERMENUL DE UN AN DE ZILE?MULTUMESC!
Dosarul practic se repune pe rol pentru a discuta perimarea. Nu mai puteti sa faceti nimic.
DAR DOAMNA AVOCAT,CE POT SA MAI FAC IN ACEASTA SITUATIE,CA IN CAZUL IN CARE DESCHIDEREA ALTA ACTIUNE DE JUDECATA,SA FIE LUATE IN CONSIDERATIE SI PRIMUL DOSAR,SI SA FIE MENTINUTA CEREREA CARE IN PREZENT SE PARE CA ESTE PE CALE DE DESFACERE?MULTUMESC!
Fara indoiala in dosarul despre care vorbiti instanta a constatat intreventia perimarii.

De aceea, va trebui sa introduceti aceeasi cerere din nou daca doriti sa se solutioneze litigiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere dosar ContSters205062 ContSters205062 buna ziua, cam care este termenul de prezentare in instanta cine il hotaraste,intr-un dosar de divort unde la prima infatisare ambele parti nu s-au ... (vezi toată discuția)
Perimat ContSters236934 ContSters236934 Sunt parat intr-un proces de partaj de prin 2010, reclamanta este plecata din tara. Istoric: 07/05/2010 Amânat Solutie: pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)
Perimare proces suspendat (plângere contravetionala) Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am deschis un proces prin care contest o amenda primita pentru neplata rovinietei. La primul termen s-a suspendat judecata pentru ca nu am depus ... (vezi toată discuția)