am o firma careia i s a deschis procedura de insolventa de catre o firma de leasing la care am avut niste masini si care mi au fost ridicate pt neplata ratelor cu cateva luni inainte sa se termine leasing ul. la insolventa s au inscris ulterior si finantele. intrebarea mea este care ar fi pasul cel mai bun pe care trebuie sa l fac pt a nu mi se atrage raspunderea ca si administrator in conditiile in care nu am bani sa platesc . vreau sa mentionez ca nu am vandut nimic de pe firma si nu am facut nici cu rea credinta datoriile respective. o alta intrebare ar fi daca mai pot cesiona firma prin registrul comertului sau prin avocat daca s a deschis procedura de insolventa. multumesc
Atragerea raspunderii se face dupa ce se incheie procedura de faliment, parerea mea este ca nu aveti de ce sa va speriati . Luati legatura cu lichidatorul si predati actele firmei. Cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat. Nu mai puteti cesiona.
Leasing,
geo-vem
Am avut o firma care a intrat in faliment,sa incheiat procedura sa respins cererea de atragere raspundere,am avut o masina luata in leasing,am dat masina sa o ... (vezi toată discuția)
Insolventa
mireacaty
Buna ziua ,
Am o firma intrata in insolventa din ian 2014 . Prin procedura s-a vandut bunul din firma ca sa se poata achita datoriile .
Prin vanzare s-a ... (vezi toată discuția)