avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... bibliotecar cu studii superioare economice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

bibliotecar cu studii superioare economice

Un bibliotecar comunal care nu se achita de sarcinile ce-i revin ca bibliotecar , care are studii superioare economice ,poate fi promovat in postul de bibliotecar cu studii superioare ? (inainte de a face facultatea a avut un curs de calificare cu studii medii .)
Cel mai recent răspuns: yoona , utilizator 17:21, 15 Februarie 2013
nu,n-au nici o legatura studiile superioare economice cu biblioteca :)
putei sa-mi dati detalii?
o lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare bibliotecar EU-TU EU-TU sunt bibliotecara comunala angajata ca bibliotecar M I ...am fost angajata ca absolventa de liceu industrial cu toate ca avem studii postliceale in ... (vezi toată discuția)
Post peronal contractual transformat di studii medii in studii superioare. IARCA IZABELA IARCA IZABELA Sunt din 1998 bibliotecara la o biblioteca comunala si am terminat in 2010 facultatea de sociologie. Ma intereseaza ce trebuie facut sa se transforme postul ... (vezi toată discuția)
Administratie publica locala. primarie de comuna. Birdean Birdean Sunt angajata contractual referent I la o primarie de comuna. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica, Babes Bolyai din Cluj in acest an. Am o vechime ... (vezi toată discuția)