Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un dosar la Politie din luna noiembrie 2008 pentru conducere in stare de ebrietate. Politistul care se ocupa de dosarul meu ma tot amana de pe o zi pe alta spunandu-mi ca mai are alte dosare inaintea mea sau ca nu il cheama procurorul cu dosarul meu. Intrebarea mea este : cat poate sa imi tina dosarul la el la politie tinand cont ca au trecut patru luni de atunci si ce pot sa fac ? Va multumesc !
Am revenit din nou suntem in martie si dosarul meu este tot la politie(din noiembrie 2008). si chiar am de pierdut daca astia imi mai tin dosarul vreo 2-3 luni si plus procesul si daca imi da un an se pune de la finalul procesului si in loc de un an stau doi. Chiar nu stie nimeni cat au dreptul sa imi tina dosarul la Politie ? Este din noiembrie 2008 la un politist de la cercetari penale.
Eu stiu ca se calculeaza 1 an de la sentinta nu de cand mi-au luat permisul.Si politistul ma amana de 4 luni ca sa trimita dosarul la procuratura si nu stiu chiar nu exista o lege care sa specifice cat timp poate sa-mi tina dosarul la Politie ? Nu mai stiu ce sa fac ma duc de doua ori pe saptamana la Politie si ma tot amana.
In momentul de fata ai dovada cu drept de circulatie sau fara drept de circulatie ?
Daca ai drept de circulatie e logic atunci ca de cand se da sentinta ti se suspenda permisul, insa, recunosc, nu stiam ca in cazul asta se dau dovezi cu drept de circulatie.
Alte discuții în legătură
Permis suspendat
Ioan.K
Buna seara,
Saptamana trecuta mi-a fost suspendat permisul de conducere in timp ce incercam sa trag masina la rampa tractare auto. Aveam programare la RAR la ... (vezi toată discuția)