avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... DE PE O ZI PE ALTA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

DE PE O ZI PE ALTA

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un dosar la Politie din luna noiembrie 2008 pentru conducere in stare de ebrietate. Politistul care se ocupa de dosarul meu ma tot amana de pe o zi pe alta spunandu-mi ca mai are alte dosare inaintea mea sau ca nu il cheama procurorul cu dosarul meu. Intrebarea mea este : cat poate sa imi tina dosarul la el la politie tinand cont ca au trecut patru luni de atunci si ce pot sa fac ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ciptes , utilizator 12:41, 5 Martie 2009
Am dovada de cand mi-au luat permisul dar este fara drept de circulatie .
Banuiam, altfel chiar ma intrebam de ce te "agiti" atat. #-o
Deci eu zic sa stai linistit (ma rog, macar sub aspectul asta), se ia in calcul de cand ti-a fost suspendat dreptul de a conduce.
Partea penala este numai un "bonus". Asa ca intr-un an de zile eu zic ca se da sentinta definitiva. Eventual in desele tale drumuri la politie ia intreaba pe unu de acolo, macar asa de curiozitate, ce raspuns iti da.
Imagineaza-ti cum ar fi daca eu locuiesc intr-un oras cu doar 10.000 de locuitori si tu intr-unul cu 1 mil. => in cazul mai putine infractiuni comise, imi vine randul la dosar mai repede, sentinta data mai repede, ar rezulta, daca am comis amandoi aceeasi infractiune, in aceeasi zi ca eu sa fiu mult mai putin pedepsit decat tine. Cam asa vad ... sa ma insel ?! Poate ne ajuta vreun avocat sau consilier de pe aici de prin zona.
Si eu stau intr-un orasel mic si tot nu imi trimite dosarul unde mai pui ca atunci cand l-am intrebat pe politist ce mai este cu dosarul meu a spus ca mai trebuie sa mai astept dar s-a scapat si a spus ca a mai trimis alte dosare care erau dupa mine ca sunt mai usoare. Eu nu am facut nimic ma intorceam acasa eramla 150 mt de casa si m-au oprit ca era filtru. Nu am facut accident , am fost la probe de sange(1,1) si este dosar greu ?
Rog daca se poate sa aflu parerea unui avocat.Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Ioan.K Ioan.K Buna seara, Saptamana trecuta mi-a fost suspendat permisul de conducere in timp ce incercam sa trag masina la rampa tractare auto. Aveam programare la RAR la ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)