avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare

am un baiat de 11 ani incredintat de lege mie , mai nou vrea sa plece la tatal sau . ce trebuie sa fac legal pentru al lasa sa plece la taica sau
Cel mai recent răspuns: Cabinet de avocat , Avocat 11:09, 15 Februarie 2013
Bagajul :)

Daca taica-sau e in afara tarii, va dati acordul in scris pt ca baiatul sa poata iesi din tara.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
E o etapa in dezvoltarea lui? Depinde ce fel de plecare vrea el, tatal si dv.
Discutati, ajungeti la o solutie intai: e temporar, e definitiv, nu puteti decide inca... Abia apoi puteti face ceva in sensul asta legal.

INsa da, incepeti cu bagajul si stabiliti restul intr-o discutie peste o saptamana.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
Cabinet de avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor nirela nirela Buna seara, Am o fata de 15 ani si 10 luni,mi-a fost incredintata in urma divortului spre crestere si educare.Iar acum din cauza problemelor specifice ... (vezi toată discuția)
Copilul merge cu mine in cazul unui divort? andreea.dragan andreea.dragan Buna ziua! De cateva luni, la cateva zile este inevitabil sa nu am certuri acasa cu sotul... Motivele sunt diverse, plecand de la neintelgerile dintre mine ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor in afara casatoriei FLAVI FLAVI Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste nelamuriri. Context: am locuit impreuna doar cateva luni eu mutandu-ma de la el inainte de a se naste copilul. m-am ... (vezi toată discuția)