avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Termen recurs procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen recurs procedura insolventei

Va salut !
Am o intrebare legata de termenul de recurs . Sentinta prin care se respinge cererea de atragerii a raspunderii pt art 138 a parvenit pe 23.01 prin posta . In BPI apare insa data buletinului din 06.02 ca fiind data comunicarii . De la ce data se calculeaza termenul de recurs ?

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
colonelu81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 23:34, 15 Februarie 2013
Termenul se stabileste raportat la data comunicarii hotararii, daca ati primit prin posta este data postei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termenul de recurs??? MIXAM MIXAM Am intalnit urmatoarea speta: In dosarul de faliment ultimul administrator societar a facut cerere exepresa ca toate actele legate de procedura sa-i fie ... (vezi toată discuția)
Comunicare simon07 simon07 Dupa un proces de radar cu militia pe care l-am castigat si la care hotararea judecatoreasca mi-a venit prin posta cu data de 06.02 2009, primesc recurs in ... (vezi toată discuția)
Termenul de 30 zile in care se poate face recurs asupra unei ... marinela_doana marinela_doana Termenul de 30 zile in care se poate face recurs asupra unei hotarari judecatoresti se calculeaza de la data comunicarii sentintei sau de la data postei ,cand ... (vezi toată discuția)