avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... comunicare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

comunicare

Dupa un proces de radar cu militia pe care l-am castigat si la care hotararea judecatoreasca mi-a venit prin posta cu data de 06.02 2009, primesc recurs in data de 20.02.2010...la peste un an de zile!!! Cum pot sa dovedeasca legal ca e in termen de 15 zile de la data comunicarii? Ca am inteles ca la ei nu functioneaza regula cu 15 zile de la data postei...pt ca nu la primesc prin posta! O fi fost agentul in post natal?:D .MULTUMESC ANTICIPAT!
Verificati cu atentie documentele din dosar
Cam greu sa dovedeasca ca au fost in imposibilitate de a declara recursul. :D
Mergeti si vedeti ce scrie in cererea de repunere in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termen de recurs Bibica Bibica va rog sa imi acordati un sfat pt. urmatoarea situatie: tatal este obligat la plata pensiei de intretinere a copilului minor. mama care are in ingrijire ... (vezi toată discuția)
Aceeasi instanta din constanta........situatie disperata!!!! rosu gheorghe rosu gheorghe De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs. Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere seba00737 seba00737 Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat in urmatoarea situatie: In 2009, am fost \"luat\" de aparatul Radar pe zona Lunca Corbului - ARGES cu o ... (vezi toată discuția)