avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Denuntare polita Casco unilateral FARA MOTIV
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Denuntare polita Casco unilateral FARA MOTIV

Buna seara!
Zilele trecute am primit o notificare de la Omniasig precum ca polita a fost denuntata unilateral de asigurator; se poate asa ceva? Exista clauza in contract in acest sens, dar FARA MOTIV? A existat un dosar de dauna deschis pentru un accident (paguba cam 100 milioane), iar la 2 luni dupa aceea ma trezesc cu aceasta notificare, in conditiile in care am platit polita integral si ar mai fi avut inca 6 luni valabilitate. Ce este de facut?
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
Dandedan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dandedan , utilizator 00:15, 27 Mai 2013
S-a rezolvat printr-o notificare trimisa prin avocat; polita este in continuare valabila!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda? - asigurare casco chryssn2007 chryssn2007 Buna ziua, De cateva zile ma confrunt cu o problema legata de un contract de asigurare CASCO incheiat din 2007 prin BRD, pe o perioada de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Incetare contract inchiriere cu acordul partilor goguac goguac Buna ziua, Pentru incetarea inainte de termen a unui contract de inchiriere inregistrat la ANAF cu acordul partilor (posibilitate prevazuta in textul ... (vezi toată discuția)
Casco omniasig sss17 sss17 Salutare! Am o polita casco la omniasig din august 2009. in februarie am avut o dauna la masina am facut toate actele pentru a baga masina in service si am ... (vezi toată discuția)