avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere de scadere de la plata cheltuielilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere de scadere de la plata cheltuielilor de intretinere

Sunt in conflict personal cu conducerea asociatiei e proprietari.

M-am mutat in alta casa .Stiu ca trebuie sa depun o cerere la presedintele asociatiei pentru scaderea de la cheltuielile ptr intretinere., cerere pe care trebuie sa mi se treaca un nr. de inregistrare.

Intrebari

Este corect sa trimit aceasta cerere prin posta , in scrisoare recomandata cu confirmare de primire?
Cum pot dovedi ca in interiorul plicului se afla chiar cererea de scadere de la plata intretinerii (ptr cazul cand presedintele se dovedeste de rea credinta si spune ca in plic nu era o astfel de cerere )?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 14 Februarie 2013
Chiar daca nu va da un numar de inregistrare are obligatia sa ia act, sa verifice daca este asa in realitate si sa dispuna modificarea numarului de persoane din apartament comunicand acest lucru administratorului care intocmeste lista de plata.
Posta romana presteaza servicii postale de transmitere plicuri cu inventar continut, copia inventar cu lista documentelor aflate in plic se introduce in plic iar cealalta copie a inventarului va revine Dvs. impreuna cu chitanta de achitarea a serviciilor.
Tot in posta romana gasiti plicuri speciale (circa 12 lei daca nu ma insel) care au acea lista de inventar atasata direct pe plic (autocopiativa) si este in 3 exemplare, unul ramane la posta, al doilea merge la Dvs+chitanta servicii si al treilea ramane atasat pe plicul care ajunge la destinatar.
L.C.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
Laura Ciobeica, moderator
Nu este necesar sa primiti numar de inregistrare
Sunt asociatii de proprietari care la momentul primirii de cereri ,acestea sunt semnate de presedinte/administrator pe exemplarul care apartine solicitantului
Avand in vedere starea de disconfort existenta intre dvs si conducerea asociatiei de proprietari este suficient a face comunicare postala cu mandat de confirmare=pe lioc mentionand "cerere evidenta persoana"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari? alex_bis alex_bis Buna ziua, Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil andreeaflorentina andreeaflorentina Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc (vezi toată discuția)
Achitare restanta intretinere GabrielaAWC GabrielaAWC Buna seara, Intampin o problema cu administratorul si presedintele blocului unde locuiesc. Vreau sa platesc o parte din datoria de la intretinere, iar dansii ... (vezi toată discuția)