avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere din proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere din proces

Sunt in proces ca, al doilea reclamant [procesul fiind intentat fara voia mea]. Afland,am depus la registratura ca renunt la drepturile pretinse in dosar la judecatoria de sector.Cand primul reclamant[cel care a deschis procesul] a aflat,a mutat dosarul la Tribunalul Bucuresti pe anumit motiv...,iar eu m-am trezit tot ca reclamant in acelasi proces,dar cu al nr de dosar. A-si dori sa stiu cum pot sa ies din proces ca sa nu mai figurez ca reclamanta[sa nu mai figurez in dosar].Cum poti sa te retragi ca reclamant dintr-un proces care nu ti-l doresti???.Multumesc celor care doresc sa ma ajute si multa sanatate.:((:(
Eu una nu inteleg cum sunteti dvs reclamant daca nu ati formulat, depus si semnat o actiune in instanta.
... cred ca aveti calitatea de parat... nicidecum reclamant!

;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la ...renuntarea la judecata DanyD DanyD Daca reclamantul a facut o cerere de renuntare la judecata, pe care a depus-o prin serviciul de registratura a judecatoriei dar la termenul fixat ptr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat ... gabr gabr Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat dosarul la registratura tribunalului in calitate de reclamat , s-a înregistrat si a a apărut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , eu reclamantul ... gabr gabr Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , eu reclamantul impotriva la trei parati, acum dupa o saptamana vreau sa renunț la dosarul din instanta ,care ... (vezi toată discuția)