avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat ...

Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat dosarul la registratura tribunalului in calitate de reclamat , s-a înregistrat si a a apărut și pe portarul instituției. Acum dupa doua saptamani am hotarat sa anulez cerea de chemare în instanță. , intrebarea este cum pot anula cererea de chemare în instanță? Acum eu am depus o cerere de anulare dar nu mi-a dat nici un număr de înregistrare nici nu a dispărut dosarul de pe portalul tribunalului ,asta înseamnă că încă figurez cu proces pe rol ? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
gabr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:47, 19 Ianuarie 2021
Nu puteți anula dvs cererea. Puteți însă să renunțați la cerere, iar asta o puteți face în fața judecătorului. Mai interesați-vă la instanță de stadiul demersului dvs.
Adrian ALBU a scris:
Asta înseamnă că imi vine citatie mie? Si la paratii din dosar? Pentru ca am dat in judecata sase persoane in loc de trei persoane si a decis sa renunt la judecata
.quot]Nu puteți anula dvs cererea. Puteți însă să renunțați la cerere, iar asta o puteți face în fața judecătorului. Mai interesați-vă la instanță de stadiul demersului dvs.

Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
gabr, utilizator
Specific ca încă nu mi-a venit nici i citatie

gabr a scris:

Adrian ALBU a scris:
Asta înseamnă că imi vine citatie mie? Si la paratii din dosar? Pentru ca am dat in judecata sase persoane in loc de trei persoane si a decis sa renunt la judecata
.quot]Nu puteți anula dvs cererea. Puteți însă să renunțați la cerere, iar asta o puteți face în fața judecătorului. Mai interesați-vă la instanță de stadiul demersului dvs.

Faceți o cerere de renunțare înainte de trimiterea citațiilor. Dacă citațiile se trimit, sunteși pasibil de obligare la cheltuieli de judecată.
Am depus deja o cerere de renuntare , dar mai sunt si alti pasi? Va multumesc pentru răspuns.

Adrian ALBU a scris:

Faceți o cerere de renunțare înainte de trimiterea citațiilor. Dacă citațiile se trimit, sunteși pasibil de obligare la cheltuieli de judecată.

Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
gabr, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , eu reclamantul ... gabr gabr Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , eu reclamantul impotriva la trei parati, acum dupa o saptamana vreau sa renunț la dosarul din instanta ,care ... (vezi toată discuția)
Care este termenul în care se introduce cererea pe rolul instanței dupã mediere? bogdan_bucuresti1970 bogdan_bucuresti1970 Daca a avut loc astazi medierea (2 aprilie) exista vreun termen legal pana la actionarea in instanta ? As avea nevoie de un raspuns deoarece vreau sa o ... (vezi toată discuția)