avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , eu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , eu reclamantul ...

Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , eu reclamantul impotriva la trei parati, acum dupa o saptamana vreau sa renunț la dosarul din instanta ,care sunt pasii de urmat pentru a renunța la proces ? Mentionez ca inca nu am fost citat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabr , utilizator 20:41, 19 Ianuarie 2021
Faceți o cerere de renunțare. Solicitați cât mai curând semnarea renunțării în fața judecătorului cauzei.
Cerere de renuntare de chemare în instanta am depus o deja iar solicitarea respectivă trebuie depusă la registratura tribunalului ? Tot in format cerere? Va multumesc

Adrian ALBU a scris:

Faceți o cerere de renunțare. Solicitați cât mai curând semnarea renunțării în fața judecătorului cauzei.

Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
gabr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat ... gabr gabr Buna ziua , am deschis un proces la tribunal , am înregistrat dosarul la registratura tribunalului in calitate de reclamat , s-a înregistrat si a a apărut ... (vezi toată discuția)
Renuntare la ...renuntarea la judecata DanyD DanyD Daca reclamantul a facut o cerere de renuntare la judecata, pe care a depus-o prin serviciul de registratura a judecatoriei dar la termenul fixat ptr. ... (vezi toată discuția)
Renuntare actiune in instanta iileana iileana am depus o actiune in instanta, la Judecatoria Ploiesti, care are termen anul viitor. acum trebuie sa renunt la actiune, imi puteti da un sfat cum se ... (vezi toată discuția)