Buna , as dori un sfat . In 1998 am avut un accident auto in urma caruia am ramas cu sechele. Patronul la vremea accea nu l-a declarat ca accident de munca pentru ca nu era in regula si m-a mai tinut in cadrul firmei o perioada dar intr-un final m-a pus pe liber. Am o pensie de boala de 370 lei si de handicap de 33 lei si ce este mai grav este ca acum la 44 ani nu reusesc sa-mi mai gasesc nimic de lucru. Nimeni nu are nevoie de o persoana cu dizabilitati. As vrea sa stiu daca fostul meu patron mai poate fi tras la raspundere pentru nedeclararea accidentului de munca. Multumesc anticipat.
La acest interval de timp,nu se mai poate formula actiune pentru nedeclararea accidentului de munca
In raport de circumstantele producerii evenimentului,de documentele medicale pe care le detineti,eventual aveti dreptul sa ii solicitati daune
???
felyd
Buna ziua.
Ma intereseaza care este perioada in care un patron imi poate cere daune legate legate de o tamponare care a avut loc in urma cu 4 ani.La acel ... (vezi toată discuția)