avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Despagubiri accident de muca fatal la Casa Poporului
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Despagubiri accident de muca fatal la Casa Poporului

Buna,as vrea sa stiu daca se da despagubiri dupa urmas care a decedat la Casa Poporului.
Tatal sotiei mele a muncit ca sofer la Casa Poporului.Cred ca in 06.02.1989 a decedat la locul de munca.Cei de la protectia muncii i-au spus sotiei decedatului ca a cazut intr-un put de lift,si ca a fost accident de munca.
Daca se da despagubiri as fi interesat unde ma incadrez.Exista o firma de avocatura special pentru aceste cazuri?
Mentionez ca nici sotia nici copii nu au primit pensie de urmas sau alte benificii.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
radu3377, utilizator
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 11:28, 13 Februarie 2011
Conform Decretului 167/1958, alin.3, termenul general de prescripţie extinctiva este de trei ani de la aflarea circumstantelor care v-au produs daune. Deci s-a cam prescris dreptul de a cere daune :(.

In legatura cu pensia de urmas, intrebati in Dreptul muncii, daca puteti obtine ceva, tot doar din ultimii 3 ani veti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie avas avas Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:prescriptia despagubirilor datorate de o servitute de trecere se intrerupe cand se schimba proprietarul imobilului ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament dupa decesul mamei eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Mama sotie a murit la varsta cand ea era minora imediat dupa 1990. Tatal s-a recasatorit. Sora mamei a devenit tutore. Sotia a mostenit un ... (vezi toată discuția)
Banci - recuperare comision de risc doar_eumike doar_eumike comision de risc buna, am un contract din 2006 care contine fraza : comisionul de risc= comsion platibil in primele 12 luni ale creditului\\\\\\"....dupa ... (vezi toată discuția)