Buna,as vrea sa stiu daca se da despagubiri dupa urmas care a decedat la Casa Poporului.
Tatal sotiei mele a muncit ca sofer la Casa Poporului.Cred ca in 06.02.1989 a decedat la locul de munca.Cei de la protectia muncii i-au spus sotiei decedatului ca a cazut intr-un put de lift,si ca a fost accident de munca.
Daca se da despagubiri as fi interesat unde ma incadrez.Exista o firma de avocatura special pentru aceste cazuri?
Mentionez ca nici sotia nici copii nu au primit pensie de urmas sau alte benificii.
Va multumesc.
Conform Decretului 167/1958, alin.3, termenul general de prescripţie extinctiva este de trei ani de la aflarea circumstantelor care v-au produs daune. Deci s-a cam prescris dreptul de a cere daune :(.
In legatura cu pensia de urmas, intrebati in Dreptul muncii, daca puteti obtine ceva, tot doar din ultimii 3 ani veti obtine.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Termen de prescriptie
avas
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:prescriptia despagubirilor datorate de o servitute de trecere se intrerupe cand se schimba proprietarul imobilului ... (vezi toată discuția)