buna ziua tuturor,
as dori sa stiu care este termenul de depunere al unui raport de reevaluare
privind o cladirire inregistata la o societate comerciala, daca au trecut 3 ani( 30.09.2012).
multumesc!
Buna dimineata !
Sa inteleg ca ultima reevaluare ati facut-o in septembrie 2009 si atunci ati depus declaratia , raportul de reevaluare, hotararea AGA/ decizia asociatului unic si celelate acte doveditoare( nota contabila, balanta, fisa de cont) ?
Daca da si daca de atunci nu ati mai facut reevaluare cred ca pe lunile octombrie, noiembrie si decembrie 2012 impozitul pe cladiri v-a fost stabilit corespunzator cladirilor nereevaluate in ultimii 3 ani, dar reevaluate in ultimii 5 ani si cred ca pe anul 2013 vi s-a stabilit la fel impozitul corespunzator cladirilor nereevaluate in ultimii 3 ani, dar reevaluate in ultimii 5 ani .
Buna seara !
Va rog sa-mi spuneti in acest caz, daca reevaluarea a fost facuta la 31 decembrie 2012. dar raportul este depus la DITL in data de 01.03.2013, cu ce data se face rectificarea in evidentele fiscale?
Va multumesc.
Daca reevaluarea este inregistrata in decembrie si actele depuse (nota contabila, fisa de cont, balanta lunii decembrie, hotararea AGA, raportul de reevaluare) demonstreaza aceasta, rectificarea este facuta cu 01 ianuarie 2013.