avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare

Buna ziua. Am cumparat o locuinta pe pamant de la un proprietar care la randul sau a cumparato din fondul locativ de stat cu act de vanzare cumparare in anul 1970,.terenul aferent tot proprietatea statului a trecut in proprietatea mea printrun ordin al prefectului in anul1996.In prezent cineva revendica terenul ca fiind o mostenire si cere anularea ordinului de punere in posesie.INTREBARE -in situatia in care raman fara teren si casa pe mine ma despagubeste cineva avand in vedere ca locuinta a fost cumparata de la stat iar terenul dat in folosinta vesnica .
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:02, 15 Februarie 2013
trebuie sa va aparati serios in dosar...daca nu aveti stabilit in contract o garantie pentru evictiune ( asemenea situatii) cu vanzatorul nu aveti prea mari sanse sa recuperatoi ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in folosinta vesnica belcris14 belcris14 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie.Bunica mea este mostenitoarea (certificat mostenitor) unei case+teren (Constanta) in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pentru terenul inchiriat mariustigan mariustigan unchii mei au cumparat in 2009 o cladire si terenul aferent cladirii, avand pana atunci contract de inchiriere pentru cladire, teren aferent casei si gradina ... (vezi toată discuția)
Atribuire prin ordinul prefectului pentru persoane juridice ALEXANDRA_POTEREANU ALEXANDRA_POTEREANU Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire... Daca sunt persoana juridica si am o decizie de folosinta vesnica asupra unui teren pe care am edificate mai multe ... (vezi toată discuția)